top of page

 De beste inbraakbeveiliging

De beste inbraakbeveiliging voor uw huis

Dagelijks wordt er 178 ingebroken door heel Nederland. 40% van de inbraken vindt plaats, terwijl de bewoners thuis zijn. Dat is natuurlijk geen prettig idee. Maar inbraak is een reëel risico in ons land. Zoekt u naar een manier om uzelf, uw familie, uw huis en uw bezittingen zo goed mogelijk te beschermen? Wilt u inbrekers afschrikken en anders in ieder geval zo snel mogelijk de hulpdiensten waarschuwen? Dan kunnen wij u bij Intact Beveiliging verder helpen. Wij zijn gespecialiseerd in inbraakbeveiliging en doen alles wat in ons vermogen ligt om uw veiligheid te waarborgen. Wij stoppen pas wanneer u tevreden bent en luisteren altijd aandachtig naar uw wensen.

Hoe werkt onze inbraakbeveiliging?

Onze inbraakbeveiliging bestaat uit een geavanceerd alarmsysteem. We passen deze helemaal aan, aan uw woning en leefomgeving. We kunnen toegangssystemen installeren, maar ook een beveiligingscamera plaatsen. Onze inbraakbeveiliging werkt preventief. Als inbrekers of vandalen onze camera’s of alarmsystemen zien hangen, kiezen ze vaak een andere plek om in te breken. Mocht er onverhoopt toch ingebroken worden, dan gaat er automatisch en vroegtijdig een melding naar de meldkamer. De hulpdiensten worden op die manier zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van hetgeen zich afspeelt in uw woning. Onze inbraakbeveiliging draagt bij aan uw gevoel van veiligheid en is gecertificeerd. Naast aanleg en installatie bieden wij ook servicecontracten aan tegen concurrerende prijzen en abonnementen op meldkamers.

cctv-1144366_1920.jpg
Waarom Intact Beveiliging?

Waarom zou u uw inbraakbeveiliging door Intact Beveiliging moeten laten regelen? Ten eerste werken wij klantgericht. We kijken altijd naar uw wensen en passen ons product en onze service daar op aan. Ten tweede zijn er bij ons geen lange wachttijden. Besluit u vandaag een inbraakbeveiliging te willen plaatsen? Dan helpen wij u zo snel mogelijk en wordt u niet eerst op een wachtlijst geplaatst. Daarbij hebben wij veel ervaring en kunnen we u dus adviseren over een passend systeem voor uw woning. Gaat er toch iets mis met het systeem? Dan staan wij 24 uur per dag voor u klaar en helpen wij u zo snel mogelijk.

Contact over inbraakbeveiliging en onze andere services

Buiten inbraakbeveiliging leggen wij ook uw alarmsysteem in Breda aan en plaatsen wij uw beveiligingscamera in Breda. Wij doen alles om uw veiligheid te garanderen en helpen u graag om uw woonplezier te vergroten. Heeft u vragen over inbraakbeveiliging of wilt u een alarmsysteem laten plaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden en kosten te bespreken. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

bottom of page