top of page

Professioneel alarmsysteem in Breda

Professioneel alarmsysteem in Breda

Wilt u uw huis optimaal beveiligen? Wilt u uzelf en uw dierbaren beschermen tegen diefstal, brand en andere alarmerende situaties? Wilt u altijd weten wat er zich in huis afspeelt, waar u ook bent? Dan bent u bij ons van Intact Beveiliging aan het juiste adres. Wij installeren en onderhouden uw alarmsysteem in Breda, zodat uw zorgeloos kunt wonen. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren, aanleggen en onderhouden van gecertificeerde alarmsystemen in Breda. Hierbij kunt u denken aan inbraakbeveiliging, toegangssystemen, brandmelders en camerabeveiliging. Wij stoppen pas wanneer onze klanten tevreden zijn. Bij Intact Beveiliging hebben we geen lange wachttijden en werken we klantgericht. Naast een alarmsysteem, kunt u bij ons ook servicecontracten en meldkamer abonnementen afnemen.

Een alarmsysteem in Breda aanleggen

Wij staan 24 uur voor u klaar om veilige, optimaal werkende systemen aan te leggen in de omgeving van Breda. Wij werken vakkundig en nemen niet alleen de verantwoordelijkheid voor de installatie van uw alarmsysteem in Breda, maar ook voor het onderhoud. Door onze servicecontracten weet u zeker dat uw alarmsysteem de hele dag door goed werkt. Is er onverhoopt toch een probleem? Dan kunt u uiteraard rekenen op onze hulp. Onze prijzen zijn allersinds redelijk en wij stellen kwaliteit altijd boven kwantiteit.

pexels-brett-sayles-1990764.jpg
Inbraakbeveiliging met een alarmsysteem in Breda

Er vinden dagelijks zo’n 178 inbraken per dag plaats. In 40% van de inbraken is er iemand thuis op het moment dat de diefstal plaatsvindt. U wilt uzelf en uw dierbaren graag beschermen. Met onze professionele inbraakbeveiliging weet u zeker dat uzelf, uw naasten, uw huis en uw inboedel ongeschonden uit de strijd komen. Door het aanleggen van een alarmsysteem in Breda wordt uw huis minder aantrekkelijk voor inbrekers. Mocht er toch ingebroken worden, dan zal er meteen een signaal worden uitgezonden naar de juiste hulpdiensten. Ons alarmsysteem in Breda wordt zorgvuldig aangepast op uw woning. Wij zorgen voor comfort, gemak en veiligheid en gaan altijd met u in gesprek over uw wensen.

Brandmelders en camerasysteem

Uw alarmsysteem in Breda is er niet alleen tegen diefstal. Wij installeren op aanvraag ook een beveiligingscamera in Breda. Zo weet u altijd wat er zich in en rondom uw huis afspeelt. Een beveiligingscamera werkt ook preventief. Ongenodigde gasten worden er door afgeschrikt. Tot slot leggen wij ook een alarmsysteem in Breda aan om u te beschermen tegen brand. Bij brand telt iedere seconde. Door onze brandmelders verlaat u op tijd uw huis en worden de hulpdiensten ingeschakeld

bottom of page